Jumaat, 4 Mac 2016

AQ MASIH DI SINI

4th mac 2016

Hahaha........tajuk tak boleh blah;)))) cuma nak habaq ja....aq ada ja kat sini,tapi cuma malas nak menulis,menaip......kahkahkah..........boleh plak cenggitu erk.....hehehe....yang aq tahu blogwalking.Dah macam2 blog aq walking.......blog mistik,susunatur,jalan2,huhahuha.....segalnya lah,kalau blog agak2 besh....aq follow la ;))))))

             jom kita ber blogwalking


Isnin, 15 Disember 2014

wahhh.....bestnyerr,alhamdulillah rezeki

15 dis.2014 Assalamualaikum....uols....aperr kabor....hihihi.....hari ni nak citer ni.sabtu dan ahad semalam iols gi bermalam kat KSL RESORT pergh.....best gak la,tapi tu la....qame sangat manusia.maybe hari sabtu kot time peak checkin hotel.Tapi kalau sesiapa nak pak percutian ala2 mewah plus selesa dan bandar2 gitu kat Johor ni,memang KSL RESORT sesuai la untuk korang.Boleh cakap under one roof lah.Mall ada,wet world ada,kolam ada,tengah2 bandar lak tu.Iols stay kat apartment,keluarga besar kan.....apartment adalah tempat selesa lah untuk kitorang...ngeh...ngeh....ngeh....just nak cakap la tempat macam tu 'CA YA NUN ALIP'(bahasa jawi) memang ramailah.Nak cakap banyak pun tak tau kan pas ni uols layanz...jerrlah gambar2 nyer k.sesiapa nak gi situ cuba2la buat tempahan ikut agoda,harga tu boleh lahhh.....untuk yang nak budget2;))))
Cuma satu la nak citer ngan korang ni,kalau stay kat apartment nak jalan ke wet world tu memang jauh la,so nak apa iols buat,dari apartment tu iols turun tempat parking ngan baju mandi,Naik kereta pergi kat tingkat 6 bangunan hotel,park betul2 depan pintu ada escalator,than naik ke level 7,sebab kolam ngan wet world tu kat level 7;))))ehh...satu lagi....kalau kita stay kat situ,wet world nak masuk free tau.....euww....
Kat dino wet world dinosaurs tu memang gerak2 and ada bunyik2 tau,siap dino tu pancut2 air lagi,anak iols yang 2 tahun tu takut uols hehehe.....Nak mandi pun nak pakai baju sukan ok jerr,tak ketat sangat,iols ok jer
Ok takat tu jerr lah iols citer,penat pulak korang nak baca k lah daaaaaa......
SEE THE NEXT UPDATE;)))))

Isnin, 8 Disember 2014

8 dec 2014 Assalamualaikum....hellooo....guys,nak cuba hupdate ikut phone nih;)))) ok tak....Ok tak....daaaa

Khamis, 28 November 2013

lama tak hapdet

hampunnnnnn ya semua,mood tak ghajin tinggi gi aaaaa.....tapi masuk rajinnnnnn..... blogwalking pun selalu.Jangan marah haaaa.............nnt kena jual;)))))))
layanzzzzz dulu yang ini yer.sebenarnya banyak crita nnt2 lah tengah dok menggila blogwalking la.sekarang jumpa blog2 susun atur lak ok chaiyok